Mistelvandring, nytt år

31 december varje år genomför Naturskyddsföreningen i Hallstahammar sin traditionella mistelvandring i Strömsholmsområdet. Vandringens sträckningen varierar mellan olika platser där mistlar finns. Nyårsafton 2018 präglades inte av ett underbart väder men ändå kom 20 deltagare på mistelvandringen.


Nytt år betyder nya aktiviteter och exkursioner.

19 januari äger det traditionella artrallyt rum. Artrallyt går ut på att lagvis räkna fågelarter under en dag i en kommun. På kvällen sker avslutning och sammanräkning av resultatet på Westerqwarn i Mölntorp, Västmanlands ornitologiska förening och Naturskyddsföreningen är sammarrangörer. Personer som vill delta men inte har något lag kan kontakta den anmälningsansvariga, sådana situationer brukar nämligen kunna lösas via samordning. Mer info finns under program samt VOF:s hemsida

19 februari har Naturskyddsföreningen i Hallstahammar kretsstämma på Lindboskolan

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.