Vinter, mistelvandring och artrally

Vintern har kommit sedan en tid tillbaka vilket innebär att en hel del av de övervintrande fåglarna drar sig till fågelborden. En välfylld fågelmatning kan bjuda på riktigt bra underhållning och ett varierande utbud.


31 december äger som vanligt den årliga mistelvandringen rum. Vandringen sker i Strömsholmsområdet där vi kollar på mistlar, njuter av naturen och dricker glögg. För mer information se program


19 januari är det dags för traditionella artrallyt där det gäller att lagvis se så många arter som möjligt i en kommun på ett dygn. Gemensam avslutning och artgenomgång sker i Westerqwarn. För mer information se program, observera att anmälan krävs.

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.