Jul/nyår

Vintervädret verkar tagit paus för tillfället. Ett par plus grader kan anses vara varmt för årstiden men samtidigt kallare än de flesta andra årstider, fåglar attraheras därför till fågelmatningar och andra ”extra” födokällor trots att det finns barmark. Fågelmatningar ger även fina tillfällen att studera fåglar på betydligt närmre håll än de normalt brukar vara.


På nyårsafton, 31 december arrangerar Naturskyddsföreningen i Hallstahammar en traditionsenlig mistelvandring i Strömsholm. Vandringen brukar kunna bjuda på fina naturupplevelser i det förhoppningsvis vintriga markerna. Föreningen bjuder på glögg och pepparkakor.

Mer information hittas under program.

 

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.